Liam van One Direction datet met bekende zangeres

Bijna ieder meisje zou wel willen daten met één van de jongens van One Direction. Liam Payne lijkt nu echter van de mark...

Lees ook

Bijna ieder meisje zou wel willen daten met één van de jongens van One Direction. Liam Payne lijkt nu echter van de markt te zijn. Helaas pindakaas! Liam datet echter niet zomaar met iemand; Hij heeft een bekende zangeres aan de haak geslagen.

Cheryl

De 22-jarige Liam zou tot over zijn oren verliefd zijn op Cheryl Fernandez-Versini (32), die je misschien kunt kennen onder de naam Cheryl Cole. Volgens The Sun zijn de twee al sinds december samen, en zouden zelfs zo zeker van hun zaak zijn dat ze al een liefdestattoo hebben laten zetten. Cheryl’s huwelijk met Fransman Jean-Bernard liep kortgeleden stuk, en daarna zou ze voor de tien jaar jongere zanger gevallen zijn.

Geen liefde op het eerste gezicht

De voormalige Girls Aloud-zangeres en de One Direction zanger zouden elkaar al langere tijd kennen, maar er was nooit sprake van verliefdheid. Volgens een bron is de vlam in december overgeslagen na de finale van X Factor, waar de boyband optrad.

Lees ook: Kendall doet onthulling over liefje Harry waar een luchtje aan zit

Bron: Telegraaf, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook