Vivian Reijs bevallen van een zoon

Hoera! Vivian Reijs is op 26 februari 2016 bevallen van zoon James Vester. Ze heeft het even geheim gehouden, maar laat...

Lees ook

Hoera! Vivian Reijs is op 26 februari 2016 bevallen van zoon James Vester. Ze heeft het even geheim gehouden, maar laat het jongetje nu aan de wereld zien.

Dolgelukkig

“Dolgelukkig hebben we dit weekend onze grote liefde nog even voor onszelf gehouden, maar hier is hij!!! Jij maakt ons gezin compleet!”, schrijft ze op Instagram bij een foto van de kleine spruit. Vivian heeft al dochtertje Day (11) uit haar huwelijk met John Ewbank. Ook Dirk heeft al kinderen uit een vorige relatie.

De ware

In augustus 2015 maakte de 38-jarige presentatrice via Instagram bekend zwanger te zijn. “16 weken zwanger, #sohappy”, schreef ze bij een foto van een kommetje waarop de tekst ‘Eating for two’ stond.

In maart vorig jaar stapte Vivian in het huwelijksbootje met haar grote liefde Dirk Hoorn. Tijdens een romantisch weekje wintersport ging hij op zijn knieën voor de presentatrice. De blondine die eerder getrouwd was met John Ewbank, maar van hem scheidde nadat hij haar had bedrogen, maakte er geen geheim van dat ze met alle liefde nog een keer zou trouwen en een gezin wilde stichten als ze de ware tegenkwam.

Bron & Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook