Sylvie deelt puurste foto van zichzelf

Sylvie Meis was deze week in Nederland vanwege de lancering van haar swimwear-collectie voor Hunkemöller. Hoewel ze...

Lees ook

Sylvie Meis was deze week in Nederland vanwege de lancering van haar swimwear-collectie voor Hunkemöller. Hoewel ze toen vol in de make-up zat, kiest ze vandaag voor een meer naturel look. Dit alles deelt ze, zoals ze wel vaker doet, met haar fans op Instagram. Deze keer een hele pure, make-uploze foto van zichzelf dat ze net uit de douche komt. Is het geen plaatje?

Hunkemöller

Gisteren was het zover: de nieuwe collectie badmode van Hunkemöller, inclusief de nieuwe Sylvie collectie, werd gepresenteerd. Tijdens een indoor festival met goede deuntjes, foodtrucks, een ijskraam, lounge, silent disco en natuurlijk de nieuwe collectie, werden de sexy bikini’s, classy badpakken en bijpassende accessoires tot leven gebracht.

Puur natuur

Toen Sylvie vanmorgen opstond, besloot ze eens een lekkere douche te nemen om de drukte van de dag ervoor van zich af te spoelen. Met haar natte haren, zonder make-up en gewikkeld in een witte handdoek maakte ze één van de meest pure plaatjes van haar hele Instagram. Het resultaat mag er zijn! Bij de foto schrijft ze: “Goedemorgen Amsterdam! Ik heb een paar leuke dagen gehad en ik hoop snel weer terug te zijn. #wethairdontcare #nomakeup #justshowered”

Lees ook: De Oscar-look van Sylvie Meis

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook