Op déze leeftijd heb je de beste seks van je leven

Ben je niet helemaal tevreden over je seksleven en vraag je je af op welke leeftijdje éindelijk de beste seks van je lev...

Lees ook

Ben je niet helemaal tevreden over je seksleven en vraag je je af op welke leeftijdje éindelijk de beste seks van je leven zult hebben? Niet getreurd, daar zijn we gelukkig nu achter gekomen!

Hey sexy lady

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen de beste seks hebben als ze 28 jaar oud zijn. Bij mannen is deze piek pas later; die hebben de beste seks als ze 33 zijn. De mééste seks hebben vrouwen als ze 25 zijn. Dit is acht jaar nadat de meesten hun maagdelijkheid kwijt zijn geraakt. De meeste mannen verliezen op 18-jarige leeftijd hun maagdelijkheid én zijn het meest seksueel actief op hun 29e. Best leuk om te weten, toch?

De ondervraagden

Op de vraag wanneer ze de beste seks in hun leven hebben gehad, reageerde 40% van de 1.281 ondervraagden met: Nu! De mensen tussen de 50 en de 60 jaar oud gaven aan dat ze het beste seks hadden op hun 46e. Toch lijkt de meerderheid van de vrouwen het hoogtepunt te hebben rond hun 28e. Heb je deze mooie leeftijd nog niet bereikt? Dan staat jou nog heel veel te wachten!

Lees ook: Bizar: Man doodt vriendin met komkommer tijdens vrijpartij

Bron: The Sun, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook