Dave Roelvink in onzekerheid over rechtszaak

Dave Roelvink kan de moeilijke tijden nog niet achter zich laten. De toestanden rondom hét huisfeestje in augustus 2014,...

Lees ook

Dave Roelvink kan de moeilijke tijden nog niet achter zich laten. De toestanden rondom hét huisfeestje in augustus 2014, waarbij onder andere juwelen werden gestolen, zijn nog steeds niet afgerond. Dave vindt het “verschrikkelijk”, laat hij weten aan Story.

Huisfeestje

Het feestje vond plaats in de woning van de familie Pach. Al snel bleek dat de party nogal uit de hand was gelopen. Zo zijn er juwelen en apparaten gestolen en verscheen er een sekstape van Dave en Melissa Pach, de dochter des huizes, in een jacuzzi. Destijds is Dave al opgepakt wegens mogelijke betrokkenheid bij de roof, samen met een andere 24-jarige Amsterdammer. Tot op de dag van vandaag moet de jonge dj nog steeds voor de rechter verschijnen voor deze diefstal, waar hij het niet makkelijk mee heeft.

Afsluiten

Dave wil niets liever dan dit achter zich laten. “Ik zou er graag een streep onder zetten, en dat zal beslist ook gelden voor Melissa en haar familie”, vertelt hij aan Story. Niet alleen op privégebied, maar ook zakelijk heeft hij er baat bij. Dave zou namelijk dolgraag een vervolg van De Roelvinkjes maken. “Ik denk dat RTL de uitspraak van de rechtszaak afwacht en pas dan een beslissing neemt over een vervolg. Ik hoop dat die positief uitpakt, want ik zou dat wel heel leuk vinden.”

Spijt

Dave liet eerder al weten dat hij zijn lesje wel heeft geleerd: “2014 is één grote les geweest en ik heb veel geleerd van dit jaar”.” Over wat hij van de situatie heeft opgestoken, vertelt hij: “Je moet altijd telefoons uit de buurt houden, haha! En hoe je bij bepaalde situaties beter moet opletten.”

Lees ook: Dave Roelvink pronkt met nieuwe tattoo

Bron: Nu.nl, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook