Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Farrah Abraham vindt zichzelf beter dan Kim Kardashian

De nude selfie die Kim enige tijd geleden de wereld in stuurde, maakte bij veel mensen wat los, zo ook bij Farrah Abraham. Toen de Teen Mom te gast was bij de show van Nik Richie, kon hij het niet laten om haar mening te vragen over de foto. Maar haar antwoord zag hij waarschijnlijk niet aankomen. Nadat Nik haar vertelde dat ze in sommige opzichten op Kim leek, ging Farrah los. “Ik heb Kim op verschillende vlakken al verslagen, ik ben haar al lang voorbij”, riep ze verontwaardigd. “Ik stuur mezelf, mijn merk en mijn leven een hele andere kant op dan Kim. Ik denk dat ik het heel goed doe, zo niet beter”, sloot Farrah af.

Is de grote tattoo op het hoofd van Zayn Malik nep?

Toen Zayn twee dagen geleden een foto op Instagram plaatste waarop hij een tattoo in zijn gezicht had, was de wereld in rep en roer. Volgens celeb-tatoeëerder Kevin Paul is dat nergens voor nodig, de tattoo zou namelijk helemaal niet echt zijn. “Het ziet er nep uit en ik denk niet dat hij zo gek is”, schrijft hij op Twitter. Nadat iemand hem vroeg hoe de tattoo verwijderd kon worden, antwoordde Kevin: “Dat is erg pijnlijk, maar ik zou geschokt zijn als het echt is. Ik hoop het niet. Hij is een toffe jongen en was de coolste in One Direction.”

Gaan Justin Bieber en Harry Styles samenwerken?

Het lijkt erop dat Harry Styles bezig is met een acteercarrière. Hij zal namelijk met een gastrol verschijnen in het nieuwe seizoen van Scream Queens, een serie van Fox waar onder anderen ook Ariana Grande, Emma Roberts en Nick Jonas in spelen. Dat Harry een rolletje krijgt is onlangs bevestigd, maar nu lijkt het erop dat Justin Bieber wellicht óók van de partij is. De executive producer van Scream Queens heeft namelijk bekend gemaakt op zoek te zijn naar drie knappe dokteren. De cast zou niets liever willen dan Bieber aan de haak slaan voor een rol.

Bron: Hollywoodlife.com, Radaronline.com, Rtlnieuws.nl, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook