#Fail: Zie jij wat er niet klopt aan het T-shirt van Justin Bieber?

Vorige week werd Justin Bieber nog gedist door een 11-jarig jongetje om zijn slechte grammatica, nu slaat de zanger wéér...

Lees ook

Vorige week werd Justin Bieber nog gedist door een 11-jarig jongetje om zijn slechte grammatica, nu slaat de zanger wéér de plank mis. Dit keer met een enorme spelfout op het T-shirt van zijn Purpose tour. Is it too late now to say sorry?

#Fail

Je moet even twee keer kijken, maar dan is de spelfout ook écht niet meer te missen. “Many are the plans in a person’s heart, but it is God’s purose that prevails” luidt de tekst op zijn merchandise T-shirts. En, zie je ‘em? Er staat ‘purose’ in plaats van ‘purpose’, de naam van zijn album en tour. Achteraf bleek dat de meeste fans de fout in hun hysterie om zo’n shirt te bemachtigen niet eens hadden gezien.

Sorry?

De crew van Justin is op de hoogte van de fout en heeft alle T-shirts teruggehaald, om te vervangen met T-shirts met de correcte spelling. Voor de fans die al zo’n shirtje van $45 in handen hebben, is er ook goed nieuws. Ze mogen hem komen omruilen. En nu is het klaar met de fouten, Justin!

Lees ook: Justin Bieber duikt studio in met Bekende Nederlander

Laatste nieuws

Zie ook