Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

‘Adele last pauze in na wereldtournee’

Adele trekt zich na haar wereldtournee opnieuw een aantal jaar terug uit de publiciteit. Dat laat een insider weten aan The Sun. De zangeres zou zich volledig willen richten op de zorg van haar zoontje Angelo.

De heeft tegen haar beste vrienden gezegd dat ze vijf jaar wil wachten voordat ze een nieuw album uitbrengt”, aldus de bron. “Het moederschap is nog erg nieuw voor haar en ze wil niets missen van Angelo’s jeugd.”

Nicki Minaj pakt beveiliger keihard terug

Je kunt beter opletten als Nicki Minaj aan het optreden is en dat heeft één van haar beveiligers wel gemerkt. Tijdens haar optreden merkte ze dat hij aan het bellen was en daar was de zangeres het absoluut niet mee eens. Binnen no time stond ze voor zijn neus, trok ze z’n telefoon woest uit z’n handen en smeet ‘m over het podium. Bekijk de beelden hier!

Megan Fox houdt kinderen uit de buurt van telefoons

Megan Fox wil niet dat haar kinderen verslaafd raken aan smartphones of televisie. De actrice houdt haar kroost daarom zo veel mogelijk weg bij moderne technologie.

“Het is heel slecht voor de ontwikkeling van hun hersenen”, aldus Megan tegen People. “Ik wil niet dat hun hersenen straks verpest zijn.”

De 29-jarige actrice, die twee jonge zoontjes heeft, is het niet eens met ouders die hun kinderen direct een telefoontje in de hand geven of een film opzetten om ze zoet te houden. En ook de vader van de kinderen en Megans ex, Brian Austin Green, is het daar mee eens. “Een van ons is daarom altijd bezig. We krijgen niet veel rust, maar ik weet dat het beter voor ze is.”

“Ik maak gewoon artistieke natuurhippies van mijn kinderen”, grapte Megan. “We zien wel hoe het loopt. Op een gegeven moment zullen ze toch wel een eigen weg kiezen.”

Bron: Hollywood Life, Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook