Opnieuw shocking details over Amber Portwoods verloofde

Dat de verloofde van Teen Moms Amber Portwood bad news is, wisten we al.  Er is veel te doen over de 20 j...

Lees ook

Dat de verloofde van Teen Moms Amber Portwood bad news is, wisten we al. Er is veel te doen over de 20 jaar oudere Matt Baier. Volgens insiders probeerde Matt aan te pappen met andere Teen Mom-sterren voor hij Amber aan de haak sloeg, heeft hij naar verluidt acht kinderen met zes verschillende vrouwen, heeft-ie in het verleden geld gestolen van één van zijn exen en kwamen er onlangs nog meer bizarre onthullingen van hem aan het licht. Net toen je dacht dat alle schandalen de revue hebben gepasseerd, komt er nog meer boven water.

Kind #9

Baier heeft acht kinderen van zes verschillende moeders. Vijf vrouwen sleepten hem onlangs voor de rechter, omdat-ie weigerde alimentatie te betalen. Maar wat blijkt nu? Matt heeft nóg een kind verborgen gehouden. Een zevende vrouw, genaamd Jeanette Reedy klapt uit de school over zijn 7-jarige dochter, die hij niet meer heeft gezien sinds ze een baby was. De alleenstaande moeder vertelt Radar Online dat ze Matt in 2006 online ontmoette en kort daarna met hem in het huwelijksbootje stapte. Op zijn aandringen, werd ze later dat jaar zwanger.

“In het begin was hij geweldig, maar het duurde niet lang of ons huwelijk werd een nachtmerrie”, vervolgt ze. “Ik kwam erachter dat hij mij de ene na de andere leugen vertelde. Ik dacht: ‘waar ben ik in beland?!'” Toen hun eenmaal was geboren, heeft Baier haar een aantal keer bezocht. Maar in 2009 verbrak hij alle contact.

What the…!

Toen Matt op tv verscheen, werd Reedy gevloerd door het nieuws. “Ik heb zo veel berichten, e-mails en telefoontjes gekregen. Veel van mijn vrienden kijken Teen Mom en ze herkenden hem meteen. Ikzelf weiger om naar de show te kijken. Ik walg van hem.” Bekijk HIER de foto’s van Matt en Jeanette in betere tijden.

Lees ook: Teen Mom Amber krijgt waarschuwing

Bron: Radar Online, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook