Hoe echt is Temptation Island?

Er zijn al langer twijfels over het populaire programma Temptation Island, maar nu worden de geruchten dat het allemaal...

Lees ook

Er zijn al langer twijfels over het populaire programma Temptation Island, maar nu worden de geruchten dat het allemaal in scène is gezet alleen maar groter…

Vriendinnen?

Al vanaf aflevering 1 van Temptation Island trok Marvin het grote publiek. Eerst vreemdgaan, dan spijt, daarna weer vreemdgaan om vervolgens weer met tranen spijt te hebben. Marvin weet niet zo goed wat – uhh wie – ie wil en dus besluit hij maar met iedere vrouw het bed in te duiken. Zijn laatste verovering is de roodharige femme fatale Jill Huygens met wie hij afgelopen week een tattoo liet zetten.

Het gekke is dat Jill gisteren naar de bioscoop ging met niemand minder dan Louise, de ex-vriendin van Marvin. Dat blijkt uit een gezellige foto die ze op Instagram hebben gedeeld. Hoe kunnen zij in hemelsnaam vriendinnen zijn nadat Jill de lover van Louise heeft ‘afgepakt’? What’s going on?

Nep

Er is geen touw meer vast te knopen aan het programma, waardoor fans vermoeden dat het allemaal nep is. De reacties liegen er dan ook niet om. “Kijk al die foto’s, Temptation is zo nep”, “Dit programma heeft meer complottwisten dan wie is de mol” en “Waarom is iedereen zo verbaasd dat dit nep is? Bijna alles op wat je op tv ziet is gescript..”

Lees ook: Verleidster uit Temptation Island betrokken bij prostitutiezaak

Bron: Show.nl, Beeld: Istockphoto

Laatste nieuws

Zie ook