André Hazes Jr. wil moeder kleinkind niet onthouden

Het lijkt erop dat na een lange familieruzie, André Hazes Jr., zijn zus Roxeanne Hazes en zijn moeder Rachel Hazes weer...

Lees ook

Het lijkt erop dat na een lange familieruzie, André Hazes Jr., zijn zus Roxeanne Hazes en zijn moeder Rachel Hazes weer langzaam bij elkaar komen. De komst van het eerste kindje van André en zijn vriendin Monique, zou de reden hiervan zijn. Aan Story vertelt hij dat hij zijn moeder haar kleinkind niet wil onthouden, op één voorwaarde…

In één kamer

Familieruzies zijn nooit leuk en stiekem zijn ze er allemaal ook wel een beetje klaar mee. André zou dan ook niets liever willen dan een oma en tante voor zijn kleine spruit, die in oktober wordt verwacht.

Ondanks dat hij zijn moeder niet van haar kleinkind wil onthouden, zit er wel een voorwaarde aan verbonden. “Alléén als we met zijn allen in één kamer kunnen zijn”, laat Dré weten aan Story.

Verzoening

Eerder liet de oud chauffeur van André al doorschemeren dat de baby voor een verzoening binnen het gezin zal zorgen. “André en Rachel hebben een voorzichtige lijmpoging ondernomen. Dit heb ik gehoord van intimi. Er is uitbreiding in de familie op komst, dus dan is het waarschijnlijk makkelijker om je te verzoenen”, liet hij weten aan Shownieuws.

Lees ook: Roxeanne Hazes deelt sexy kiekjes

Bron: Show.nl, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook