Kendra Wilkinson haalt keihard uit naar Holly Madison in Twitter rant

Dat het al lange tijd niet botert tussen Holly Madison en Kendra Wilkinson, is niets nieuws. De twee ex-playmates steken...

Lees ook

Dat het al lange tijd niet botert tussen Holly Madison en Kendra Wilkinson, is niets nieuws. De twee ex-playmates steken hun ruzie ook niet bepaald onder stoelen of banken. Maar Kendra tilde hun catfight naar een heel nieuw niveau in haar Twitter rant afgelopen donderdag.

Wat vooraf ging

Holly bracht vorig jaar het boek Down the Rabbit Hole uit, waarin ze beschrijft hoe het leven in het roemruchte Playboy Mansion écht was. Van strenge regels, manipulatie en de strijd met ambitieuze bunny’s tot drugsgebruik en zelfmoordneigingen; het was geen pretje. Madison is momenteel druk bezig met de tour van haar tweede boek, The Vegas Diaries, over haar leven na de Playboy Mansion. In allebei de boeken haalt de blondine nog even flink uit naar Playboybaas Hugh Hefner en Kendra.

Niet onder de indruk

Kendra is op haar beurt niet erg onder de indruk van Holly’s beschuldigingen, omdat de inhoud van het boek, volgens haar, klinkklare onzin is.

“Ze is bang, want er zijn zo veel dingen beschreven die nep en onwaar zijn in dat boek. Het is ongelooflijk. Haar beschuldigingen komen voort uit schaamte en omdat ze is afgewezen door Hugh Hefner”, vertelde Kendra donderdag aan People. “Ze wilde kinderen met Hugh krijgen, met hem trouwen en ze hield onvoorwaardelijk van hem. Maar dat gevoel was niet wederzijds. Hoe erg ze dit ook zal ontkennen, is dit de keiharde waarheid. En acht jaar later is het opeens van: ‘Ik wilde daar helemaal niet zijn. Ik was depressief.’ Dan denk ik wie hou je voor de gek. Hugh gaf haar de hele wereld. Hij gaf haar geld, auto’s, diamanten, Prada, Gucci; alles wat ze ooit wilde en nog veel meer. En het volgende moment zegt ze opeens: ‘Ik wilde nooit iets'”

Toegegeven

“Ik heb mijn fouten toegegeven”, aldus Kendra. “Zij kan dat niet doen, want ze heeft veel te verbergen. Ik heb haar de ‘freakiest shit’ zien doen in de slaapkamer. En ik weet dat ze niet wil dat ik dit zeg, maar je kunt niet doen alsof het nooit gebeurd is. Als je zo’n leven leidt, moet je open zijn”, vervolgde de realityster. “Ik had seks met Hugh, dat was wie ik was op dat moment en daar schaam ik me niet voor. Holly is gewoon boos omdat ze in verlegenheid is gebracht. Ze is in verlegenheid gebracht en ze probeert dat te verdoezelen.”

Benieuwd naar de, inmiddels verwijderde, NSFW(!) tweets van Kendra? Bekijk ze hieronder:

Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook