Zien: Amanda Balk zonder make-up

Amanda Balk kennen we natuurlijk allemaal van haar deelname aan de Gouden Kooi en haar gestrande relatie met DJ Afr...

Lees ook

Amanda Balk kennen we natuurlijk allemaal van haar deelname aan de Gouden Kooi en haar gestrande relatie met DJ Afrojack, waar ze ook een dochter mee kreeg: Vegas. Waar je haar misschien ook van kunt kennen is haar extravagante uiterlijk, want deze beauty is niet vies van een beetje plastische chirurgie! Hetzelfde geld voor haar flinke laag make-up. Zou jij haar herkennen zonder make-up?

Plastic fantastic

Voor haar deelname had de reality-ster nog weinig aan zichzelf laten verbouwen, maar dit is nu wel anders. Aan Grazia deed ze haar verhaal. “Iedereen heeft andere prioriteiten. Een mooi uiterlijk is een van de dingen waar ik dolgelukkig van word. Ik train hard voor mijn billen en ben er blij mee. Ze zijn niet te groot, niet te klein maar wel lekker rond en tight.” Maar haar billen zijn niet het enige waar ze trots op is. “Negen jaar geleden heb ik mijn borsten laten vergroten. Deze zomer ben ik opnieuw onder het mes gegaan. Ik heb meteen een maatje meer genomen, dat moest echt na mijn zwangerschap. Ze moeten er natuurlijk wel een beetje strak in zitten”, legt Amanda uit. Benieuwd hoe ze er zonder plastische chirurgie uitzag? Klik dan hier.

Zonder make-up

Op Instagram deelde Amanda deze week een onverwachtse foto: Eentje zonder make-up! Benieuwd hoe dat eruit ziet? Scrol dan snel naar beneden!

Lees ook: Amanda Balk haalt keihard uit

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook