Grote dag Xess Xava in zicht

Eerder vertelde Yolanthe in haar column in Grazia al dat Xess binnenkort op Ibiza gedoopt wordt. Naar verluidt is de dat...

Lees ook

Eerder vertelde Yolanthe in haar column in Grazia al dat Xess binnenkort op Ibiza gedoopt wordt. Naar verluidt is de datum nu bekend.

Ibiza

Bronnen van de kerk hebben aan Shownieuws laten weten dat de familie op zaterdag 2 juli de kleine Xess Xava zal laten dopen. Het wordt voor het jongetje de tweede keer dat hij naar Ibiza gaat. Een erg bijzondere reis, vertelde Yolanthe in Grazia.

“Voor mij was het heel bijzonder om met Xess Xava naar mijn geboorte-eiland af te reizen. Deze zomer wordt Xess gedoopt op Ibiza. We zijn een paar keer naar het kerkje geweest waar ik zelf ook ben gedoopt. Net als al mijn broers en zussen, dus ik koester veel warme herinneringen uit mijn kinderjaren daar”, vertelde ze. “Het is een prachtig Spaans kerkje – vredig, wit en sereen – en de priester vindt het geweldig om onze baby in te zegenen, omdat hij onze familie al zo lang kent. Wesley en ik zijn allebei katholiek en we zijn getrouwd voor de katholieke kerk. Dat willen we ons zoontje ook meegeven.”

Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook