Familie doet creepy ontdekking op foto

Denk je een leuke familiefoto te maken, staat er opeens een onverwachte gast op. Het overkwam de familie O’Callaghan. Cr...

Denk je een leuke familiefoto te maken, staat er opeens een onverwachte gast op. Het overkwam de familie O’Callaghan. Creepy!

Say cheese

“Mijn broer was op bezoek en ik nam een foto van hem met mijn nichtje Carley en neefje Sean in de keuken”, vertelt de vrouw des huizes Ciara. “Ik gaf de telefoon aan mijn nichtje, zodat ze de foto konden bekijken, toen er per ongeluk een foto van het plafond werd gemaakt.” Toen ze later door de kiekjes op haar iPhone scrolde, schrok ze zich een hoedje. Op de mislukte foto keek een duidelijk gezicht haar aan.

Op onderzoek uit

Ciara, die zichzelf vrij sceptisch noemt, besloot de foto verder te onderzoeken met behulp van Photoshop. “We hoopten zo een logische verklaring te vinden door te spelen met kleuren, helderheid en contrast, maar bleven het gezicht zien.”

En dus plaatste ze de foto op Facebook, omdat ze benieuwd was wat andere dachten. Tot haar grote verbazing kreeg ze de optie om de foto te taggen, wat betekent dat Facebook er ook een gezicht in herkent. “Volgens sommigen is het een soort demoon, volgens anderen juist een goedaardige geest.”

Bekijk de foto hieronder, wat denk jij?

Eerder deze week deden ook drie vriendinnen een bizarre ontdekking op een selfie. Benieuwd? Klik hier.

Bron: Mirror, Beeld: iStock

Laatste nieuws