Coca-Cola wordt binnenkort héél anders

Coca-Cola fans opgelet! Loop je ook zonder te kijken naar het koelschap in de supermarkt en kies je blindelings je favor...

Coca-Cola fans opgelet! Loop je ook zonder te kijken naar het koelschap in de supermarkt en kies je blindelings je favoriete blikje uit? Geniet daar nog maar even van, want binnenkort is dat verleden tijd. De blikjes fris krijgen een heuse make-over.

Design

De standaard rode, zilveren en zwarte blikjes maken plaats voor een gloednieuw design. Om alles er eenduidig uit te laten zien, staat het ‘Red Disc’-logo in de nieuwe stijl centraal, waarbij elke Coca-Cola variant een eigen achtergrondkleur heeft: zilver, zwart of groen. Coke Zero krijgt daarnaast ook een nieuwe titel. De frisdrank zal Coca-Cola Zero Sugar heten, waarmee de variant een soortgelijke naam heeft als haar zusjes Coca-Cola, Coca-Cola Light en Coca-Cola Life. De nieuwe naam is bedoeld om de suikervrije variant meer te promoten, uit onderzoek van het frisdrankmerk bleek namelijk dat niet iedereen ervan op de hoogte was dat Coke Zero geen suiker bevat. De blikjes werden deze week geïntroduceerd in Mexico en ze zullen, naar schatting, in 2017 wereldwijd in de schappen liggen.

Lees ook: Om déze reden smaakt cola uit een flesje anders dan uit een blikje

Bron: Adformatie, DutchCowboys

Laatste nieuws