Johnny Depp ziet er slecht uit door stressvolle scheiding

Johnny Depp verscheen deze week voor één van de eerste keren in het openbaar sinds de "vechtscheiding" met Amber Heard....

Lees ook

Johnny Depp verscheen deze week voor één van de eerste keren in het openbaar sinds de “vechtscheiding” met Amber Heard. Tijdens een etentje met zijn kinderen zag de acteur en opvallend slecht uit. Zou het komen door alle stress rondom de scheiding?

Vermagerd

Tijdens een etentje met zijn kinderen Lily-Rose (17) en Jack (14) is te zien dat de acteur erg is vermagerd. Ook is goed in zijn gezicht te zien dat hij te lijden heeft onder de flinke stress. Vlak voor de beruchte scheiding met Amber Heard is namelijk ook zijn moeder overleden, met wie hij een erg goede band had. Wordt het de acteur allemaal te veel? Bekijk de beelden hier, hier en hier.

Wat er vooraf ging

Onlangs werd bekend dat Johnny Depp en Amber Heard een punt achter hun huwelijk hebben gezet. Behalve een verzoek tot scheiding, vroeg Amber bij de rechtbank ook een contactverbod aan wegens huiselijk geweld. Sindsdien gaan de geruchten dat de blondine Johnny vals zou hebben beschuldigd.

Lees ook: Onverwachte wending is mishandelingszaak Amber Heard en Johnny Depp

Bron: Daily Mail, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook