Verdwijnt deze GTST-ster uit de soap?

Gisteravond was de seizoensfinale van Goede tijden, slechte tijden, wat betekent dat trouwe fans het tot september zonde...

Lees ook

Gisteravond was de seizoensfinale van Goede tijden, slechte tijden, wat betekent dat trouwe fans het tot september zonder de soap moeten doen. Maar de serie verdwijnt, zoals elk jaar, niet zonder een spannende cliffhanger van de buis. Iedereen vraagt zich na deze laatste aflevering af: gaat Gaby Blaaser, die Sacha Kramer speelt, uit de serie?

Drama

Bing en Nina gaven elkaar in de laatste aflevering het jawoord. Maar Sascha hoorde Noud tegen Nina zeggen dat hij eigenlijk met haar wil trouwen. Overstuur sloot ze zich op in de caravan van het pasgetrouwde stel, die opeens begon te rijden. Hij kwam tijdens een wilde rit los van de trekhaak, maakte een ongeluk en ontplofte. En dat terwijl Sacha er bewusteloos in lag… Kan ze de enorme ontploffing wel overleefd hebben?

Op 5 september is GTST weer terug op tv. Maar niet getreurd, in de tussentijd kunnen fans zich vermaken met de spin-off Nieuwe tijden.

Noud, Sacha, Bing en Nina schitterden onlangs nog in een pré wedding shoot in Grazia. De backstage video zien? Klik hier.

Lees ook: Zien we déze ster binnenkort weer terug in GTST?

Bron: RTL, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook