De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Khloe Kardashian zoenend gespot met Trey Songz

Er gaan al een tijdje geruchten dat Khloe zanger Trey Songz aan de haak heeft geslagen, maar de realityster houdt haar lippen stijf op elkaar. Ze werden voor het eerst samen gespot op de verjaardag van Khloe en gingen dit weekend weer samen op pad. Volgens een insider waren ze hevig aan het zoenen. Khloe is niet gediend van alle aandacht voor haar liefdesleven, zo schrijft ze in haar app: “Als ik met een man gezien wordt, ook al zeg ik hem maar heel even gedag, dan wordt het gelijk een verhaal over met hoeveel kerels ik wel niet date. Dat zou bij een man nooit gebeuren.”

Kourtney Kardashian showt beach body

Kourtney brengt the Fourth of July stijlvol door in Miami. Samen met haar kinderen geniet ze op het strand en showt meteen haar in shape body. Kourtney is moeder van drie, maar dat is aan haar lichaam zeker niet te zien. Maar, je moet er wat voor over hebben. Wie de Kardashians op Snapchat volgt, weet dat ze elke dag sporten én enorm op hun voeding letten.

Kim Kardashian reageert op Photoshop geruchten

Kim schittert in de M.I.L.F. videoclip van Fergie, maar haar taille ziet er wel héél smal uit. Een knap staaltje Photoshop, denken veel van haar volgers. Onzin, bewijst Kim. Op Snapchat speelt ze een behind-the-scenes video van zichzelf af op de set van de clip. Daar is te zien dat haar inieminie taille echt is. ‘F*ck Yo Photoshop”, schrijft ze erbij.

Laatste nieuws

Zie ook