Fajah Lourens: ‘Ik heb op dit moment geen sexleven’

Duizendpoot Fajah Lourens (34) heeft vanaf deze week haar eigen realityshow waarin ze haar leven showt. Van work-outs to...

Lees ook

Duizendpoot Fajah Lourens (34) heeft vanaf deze week haar eigen realityshow waarin ze haar leven showt. Van work-outs tot therapiesessies: “Ik laat alles zien.”

Reality

Fajah is elke woensdag te volgen in haar eigen realityshow #OnFayaShow op Makers Channel. “Veel mensen denken dat ik alleen maar train en verder niets doe. Het leek mij leuk om te laten zien waar ik werkelijk allemaal mee bezig ben. MyKillerBodyMotivation is inmiddels een heel bedrijf met personeel, ik heb net een skincare-lijn opgezet met honderd procent natuurlijke producten. En ik zet ook mijn camera aan als ik met mijn kinderen ben. Mijn dochter is zestien en in de pubertijd, dat ga je ook allemaal zien.”

Geen seksleven

Wat Fajah betreft mag de camera altijd blijven draaien. “Ik heb op dit moment geen sexleven, dat zou het enige moment zijn dat ik denk: Nu gaat-ie uit. Maar dat is nu dus niet nodig, ik laat echt alles zien.”

Fajah kan zich voorstellen dat de camera ook meegaat op een date. “Maar dat is nu niet aan de orde: ik ben absoluut niet aan het daten. Ik wil helemaal gefocust zijn op mijn werk. De liefde komt wel weer als mijn imperium staat, haha.”

Lees ook: Fajah Lourens gaat helemaal naakt

Tekst: Jill Waas, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook