Dapper meisje onthult groot geheim

Sommige kinderen lopen hun hele jeugd met een groot geheim rond en hebben het gevoel dat niemand hen begrijpt. Dit was e...

Lees ook

Sommige kinderen lopen hun hele jeugd met een groot geheim rond en hebben het gevoel dat niemand hen begrijpt. Dit was echter niet voor de 11-jarige Abbey weggelegd. Zij maakte een hartverwarmende video waarin ze aan haar klasgenootjes haar grote geheim onthult. En dat is bijzonder dapper voor een meisje van haar leeftijd!

Dapper

Abbey Boon, die voorheen door het leven ging als Ethan, is transgender. In een video wilde ze aan haar klasgenootjes vertellen dat ze voortaan als Abbey door het leven wil gaan, niet meer als Ethan. Haar dappere video, waarin ze haar geheim onthult, ging vervolgens het hele internet over en is inmiddels al duizenden keren bekeken.

Viral

In de video zegt ze: “Bij mij op school dacht mijn leraar al dat er iets met mij was, omdat ik altijd alleen met de meisjes omging. Ik ben bang om naar een nieuwe school te gaan, omdat ik me afvraag of mensen me dan op dezelfde manier behandelen. Toen ontmoette ik Makayla. Zij leerde me dat ik me niet anders hoefde te voelen dan anderen. Ik kon gewoon mezelf zijn. Vandaag vertel ik jullie dat ik transgender ben. Ik ben geboren als een meisje in een jongenslichaam. Nu is dit wie ik ben!” Bekijk het dappere filmpje hieronder.

Lees ook: Lunch LOL: Jim Bakkum laat zich harsen

Bron: Women’s Weekly Australia, Beeld: Youtube, iStock

Laatste nieuws

Zie ook