Win! Kaartjes voor een Modefabriek-masterclass naar keuze

Het is weer zover: De 41e editie van Modefabriek! De modevakbeurs belooft deze keer nóg spectaculairder te worden, nu er...

Het is weer zover: De 41e editie van Modefabriek! De modevakbeurs belooft deze keer nóg spectaculairder te worden, nu er ook een summerschool is. Enne, jij kunt kaartjes winnen!

More than Mode is het motto en je kunt dan ook weer volop inspiratie opdoen door middel van nieuwe collecties van merken, catwalk shows, exposities, inspirerende seminars en workshops. Van professionals tot talent in de dop; iedereen is op zondag 10 en maandag 11 juli welkom in de RAI te Amsterdam.

Back to school

Leef jij voor fashion? Wil je een baan in de mode? Of ben je al een beginnend professional? Dan mag je de summerschool niet missen. Een must voor fashionista’s die verder willen in het vak.

Summerschool is een nieuw onderdeel op Modefabriek; vier masterclasses en workshops van ieder 2 uur voor studenten, net afgestudeerden en alle andere fashion-lovers van interessante (internationale) sprekers. Als mode professional in spé duik je weer even de schoolbanken in en krijg je belangrijke actuele inzichten en tools aangereikt uit handen van fashion experts uit het vak.

Wat er zoal is? Een interactieve class over ‘Narcissism vs Global Engagement’, een class over de mogelijkheden die technologie biedt voor de wereldwijde problemen in de fashion industrie, een class over de invloed van het internationale medialandschap én een class over het narratief van identiteit in menswear, gepaard met een live tailoring workshop. Meer informatie over de masterclasses vind je hier.

Maak kans!

Klinkt als mode in de oren, nietwaar? Guess what: Grazia mag twee kaarten, voor jou en een vriendin, weggeven voor een masterclass naar keuze! Kans maken? Vul het winformulier HIER in en wie weet ben jij de gelukkige.

Niet gewonnen? Niet getreurd. De tickets zijn ook hier te koop.

Laatste nieuws