Sylvie Meis heeft het gezellig met andere vrouw

Sylvie Meis geniet van een welverdiende vakantie in Saint Tropez. Maar wie is die mysterieuze dame waar ze het zo gezell...

Lees ook

Sylvie Meis geniet van een welverdiende vakantie in Saint Tropez. Maar wie is die mysterieuze dame waar ze het zo gezellig mee heeft?

Fun op vakantie

Knuffelend en lachend werd Sylvie in de zee gespot met een andere blondine. Nederlandse en Duitse media zaten er uiteraard meteen bovenop. Helaas voor hun bleek het allemaal veel minder spannend dan ze hadden gehoopt: de vrouw bleek gewoon haar manager te zijn. Die kon gelukkig erg lachen om de ophef.

Paparazzi

Onlangs liet Sylvie nog aan Grazia weten dat op vakantie gaan voor haar een lastige klus is, dankzij paparazzi die haar niet met rust laten. “Dat blijft lastig. Begin dit jaar was ik in Miami. Ik merkte dat er paparazzi op het strand waren en dat vond ik, moet ik eerlijk toegeven, zó vervelend dat ik de rest van de vakantie bij het zwembad heb doorgebracht. Gewoon, om die hysterie maar te vermijden”, vertelde ze. “Het irritantste is als ze niet ophouden, terwijl ze hun foto’s allang hebben. Ze blijven maar jagen en terugkomen. Heel vervelend om je zo bekeken te voelen.”

Zie ook: Sylvie en Estavana ontmoeten elkaar voor het eerst

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook