Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Taylor Swift meest verdienende ster

Het was een goed jaar voor Taylor Swift. De 26-jarige zangeres verdiende de afgelopen twaalf maanden namelijk zo’n 170 miljoen dollar (154 miljoen euro) en is daarmee de best verdienende celeb. Taylor staat dan op de nummer één plek van de jaarlijkse Celebrity 100 van het Amerikaanse zakenblad Forbes. Ze verdiende vooral flink aan haar succesvolle 1989 wereldtournee. Volgens Forbes leverde de concertreeks bijna een kwart miljard dollar op.

Lil Wayne opnieuw in ziekenhuis

Lil Wayne is afgelopen week weer in het ziekenhuis beland na een epileptische aanval. De rapper had volgens TMZ een ‘zware toeval’. Hierdoor moest hij zijn optreden in Las Vegas afzeggen. De rapper stond op het punt op het podium te klimmen toen hij werd getroffen. Volgens TMZ heeft Lil Wayne moeite met zijn medicijnen, artsen zouden nog aan het onderzoeken zijn wat de juiste dosis is. Lil Wayne werd vorige maand ook al meermaals niet goed. Tot twee keer toe moest hij een noodlanding maken. Na de toeval van afgelopen week belandde de rapper op de intensive care, maar inmiddels is hij uit het ziekenhuis ontslagen en komt hij in Miami tot rust.

John Legend deelt schattig kiekje dochtertje

Dat John Legend en Chrissy Teigen dolgelukkig zijn met hun dochtertje Luna is wel duidelijk. En nu is het stel voor het eerst op vakantie met hun dochtertje en daar deelt trotse papa John een super schattig kiekje van.

Sunday morning with my LuLu

Een foto die is geplaatst door John Legend (@johnlegend) op

Bron: ANP, Perez Hilton Beeld Getty

Laatste nieuws

Zie ook