Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Slecht nieuws voor Caitlyn Jenner

De reallifesoap I Am Cait, over het leven van Caitlyn Jenner, krijgt geen derde seizoen. Dit beweert RadarOnline. “De serie trekt gewoon niet genoeg kijkers”, zegt een insider die betrokken is bij de productie van het programma van de Amerikaanse tv-zender E!. “De show kan niet concurreren met andere programmering.” En dat zou dus betekenen dat de stekker uit de serie wordt getrokken.

Jimmy Fallon presentator Golden Globes 2017

Jimmy Fallon presenteert in januari volgend jaar de uitreiking van de Golden Globes voor de Amerikaanse zender NBC. De presentator van de Tonight Show stapt hiermee in de voetsporen van Ricky Gervais die de show vorig jaar presenteerde en eveneens in de jaren 2010, 2011 en 2012. De drie edities daartussen werden gepresenteerd door de comediènnes Tina Fey en Amy Poehler.

Carrièreswitch voor Zayn Malik

Voormalig One Direction-lid Zayn Malik werkt aan een televisieserie over een boyband. Volgens The Sun wordt Zayn uitvoerend producent van de show, die verder wordt gemaakt door het team achter Entourage. Deze serie zou gaan over het succes van een jongensgroep, een onderwerp waar de zanger wel het een en ander over weet. “Hij heeft genoeg ervaring om de scriptschrijvers van advies te voorzien”, aldus een bron van de krant. Volgens deze insider was Zayn al langer op zoek naar een project als dit. “Dit is belangrijk voor hem. Hij wil al langer aan dingen werken buiten de muziek, dus dit is de perfecte stap.”

Bron: ANP Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook