‘Rafael en Estavana zijn klaar voor een baby’

Het is een spannende tijd voor Rafael van der Vaart en zijn liefde Estavana Polman. Zo is het nog niet zeker waar R...

Lees ook

Het is een spannende tijd voor Rafael van der Vaart en zijn liefde Estavana Polman. Zo is het nog niet zeker waar Rafael volgend seizoen gaat voetballen en is de handbalster in Rio de Janeiro om de strijd aan te gaan voor een gouden medaille tijdens de Olympische spelen. En wellicht hebben de tortelduifjes ook wel grote plannen voor daarna…

Volgende stap

Een bekende van stel laat aan weekblad Story weten dat het koppel niet kan wachten om samen een kindje te krijgen en na Rio absoluut wil proberen om zwanger te raken.

Tot in hoeverre de geruchten waar zijn, blijft nog maar de vraag. Estavana zei onlangs in een interview met Grazia namelijk dat ze wel jong moeder wil worden, maar een baby nog niet aan de orde is. “Ik hou van kinderen en heb altijd gezegd dat ik graag kinderen wil. Ik ben 23 en dat is nog steeds heel jong. Maar ik heb nog maar net een relatie, dus dit is nog niet aan de orde.” Voor nu is het goed zoals het gaat. “We zijn nu heel gelukkig. Maar we staan nog aan het begin van onze relatie. Net zoals in een normale, beginnende relatie doen we gewoon leuke dingen samen.” Of zou ze daar inmiddels anders over denken?

Naast de ins and outs over hun relatie deed Estavana ook een andere heftige onthulling in het interview. Dat lees je hier.

Spotlights

Het stel is geliefd bij de paparazzi. Sinds hun relatie openbaar is, wordt iedere stap die ze zetten gevolgd. Zo werden ze feestend gespot in de Spaanse bar van niemand minder dan Barbie en Michael en verschenen ze laatst voor het eerst samen op de rode loper. Niet lang geleden kreeg ook Sylvie Meis de nieuwe liefde van haar ex voor het eerst te zien. Hoe ze reageerde? De foto’s zie je hier.

Lees ook: Wauw! Estavana Polman schittert op rode loper met Rafael van der Vaart

Bron: Show, Story Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook