Vrouw draagt na extreen gewichtsverlies voor het eerst in haar leven een bikini

Mallory Buettner had al op jonge leeftijd last van overgewicht en heeft meerdere pogingen gedaan om af te vallen, maar n...

Lees ook

Mallory Buettner had al op jonge leeftijd last van overgewicht en heeft meerdere pogingen gedaan om af te vallen, maar niets leek te helpen. Over haar lichaam was ze erg onzeker en een bikini zou de Canadese vrouw voor geen miljoen hebben aangetrokken. Iets waar ze nu, na een behoorlijke transformatie, heel anders over denkt.

Crashdieet

Toen Mallory 10 jaar oud was, woog ze al meer dan 90 kilo en tegen de tijd dat ze afstudeerde gaf de weegschaal aan dat ze de 165 kilo voorbij was. Door middel van een crashdieet waarbij ze slechts 500-800 calorieën binnenkreeg op een dag, verloor ze heel wat kilo’s. Maar die kwamen er snel weer bij toen ze een eigen huis kocht en ze het dieet van meer dan €400 per maand niet meer kon betalen.

Moeilijke keuze

Volgens de dokter was de beste optie dan ook het plaatsen van een maagband. Iets waardoor ze voor een moeilijke keuze kwam te staan. Op dat moment was Mallory namelijk verloofd en de operatie stond twee maanden voor de bruiloft gepland. Daar was haar hubby-to-be absoluut niet blij mee. “Hij was geen steun en vond alles best zoals het was”, vertelt de brunette openhartig aan Mirror. De twee bliezen de bruiloft af, gingen uit elkaar en Mallory ging verder met haar strijd tegen de kilo’s.

Transformatie

De operatie was een groot succes en de kilo’s (bijna 83) vlogen eraf. Om haar transformatie af te maken liet Mallory ook nog zo’n 4,5 kilo aan overtollige huid verwijderen. Voorheen had de vrouw nog nooit in haar leven een bikini gedragen, maar dat is nu wel anders. “Ik leef nu in een bikini. Ik draag er elke dag wel een. Voor het eerst in mijn leven voelt het alsof de buitenkant overeenkomt met de binnenkant.”

Benieuwd naar haar de before & after foto’s? Die zie je hier.

Lees ook: Vrouw maakt een jaar lang elke dag een selfie om gewichtsverlies te laten zien

Bron: Mirror, Beeld: Facebook

Laatste nieuws

Zie ook