Inbraak in huize Cabau

Op Ibiza is ingebroken bij Rebecca Cabau, de zus van Yolanthe, terwijl iedereen lag te slapen.Spullen wegOp Facebook laa...

Op Ibiza is ingebroken bij Rebecca Cabau, de zus van Yolanthe, terwijl iedereen lag te slapen.

Spullen weg

Op Facebook laat Rebecca het verschrikkelijke nieuws weten: “Iedereen lag in bed, niemand is wakker geworden. Ze hebben veel spullen meegenomen. Rond vijf/zes uur hebben ze geprobeerd met onze pasjes geld op te nemen bij een bank.”

Hoewel de honden wel begonnen te blaffen, kwam niemand uit bed. “We hebben hiervan geleerd om honden nooit meer te negeren als ze gaan blaffen midden in de nacht. Altijd checken! We hopen maar dat er camerabeelden zijn.”

Vorig jaar werd er ook al ingebroken bij Rebecca. De familie was toen overdag een uurtje weg. Toen ze terugkwamen waren de dieven al met de buit verdwenen.

Weer tegenslag

Het zit Rebecca niet mee. Ze heeft ook ruim twee jaar ruzie gehad met Yolanthe over de erfenis van hun vader, Xavier Cabau. Hij overleed in 2007 en liet een grote villa achter op Ibiza. Wesley en Yolanthe knapten het pand helemaal op, maar daar was Rebecca het niet mee eens. Zij vond dat zij geen recht hadden op de erfenis. Omdat de dames er onderling niet uitkwamen, moesten ze het in de rechtbank uitvechten. Daar hebben ze uiteindelijk een regeling weten te treffen.

Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws