Schokkend nieuws over arrestatie van ex van Teen Mom Jenelle

Gisteren kwam naar buiten dat Nathan Griffith, de ex van Jenelle Evans, weer is gearresteerd. Hij is aangeklaagd vo...

Lees ook

Gisteren kwam naar buiten dat Nathan Griffith, de ex van Jenelle Evans, weer is gearresteerd. Hij is aangeklaagd voor inbraak en mishandeling, maar het precieze verhaal achter de arrestatie kwam toen niet naar buiten. Nu wel.

Gewurgd

Het politierapport van de arrestatie van de ex van Teen Mom-ster Jenelle onthult een paar schokkende details: Nathan heeft zijn huidige vriendin Jessica Henry mishandeld. Midden in de nacht heeft Jessica de politie gebeld, nadat Nathan haar had gewurgd.

In het rapport staat dat hij woedend en dronken thuiskwam toen Jessica lag te slapen. In haar slaap sprong hij bovenop haar en begon haar keel dicht te knijpen, tot het punt dat ze niet meer kon ademen. Ook laat ze weten dat ze toen niet meer samen was met Nathan en hij dus midden in de nacht haar huis was binnengeslopen. Heftig…

Reactie Jenelle

Slechts twee maanden geleden, in juni, werd hij gearresteerd voor wanordelijk gedrag terwijl hij dronken was. Hierbij bracht hij zichzelf en anderen in gevaar, stond in het politierapport. Ook in februari werd hij opgepakt, toen hij probeerde in te breken in de auto van Jenelle. “Het boeit me niet dat Nathan gearresteerd is, ik wil dat mijn kind veilig”, liet Jenelle eerder weten aan RadarOnline.

Lees ook: Groot bewijs dat Jenelle Evans toch zwanger is

Bron: Radar Online Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook