Medewerkers onthullen: Dit moet je nooit bestellen bij fastfoodketens

Dat het eten van fastfood niet gezond is, weten we allemaal. Maar af en toe een lekkere burger, frikadel of McFlurry moe...

Lees ook

Dat het eten van fastfood niet gezond is, weten we allemaal. Maar af en toe een lekkere burger, frikadel of McFlurry moet kunnen. Toch zijn er een aantal producten op het menu die je maar beter kunt laten, onthullen medewerkers… Komen ze:

Subway
Subway-kenners kennen vast het broodje met de oven geroosterde kip wel. Maar wat blijkt? De medewerkers hebben onthuld dat die kip nooit de binnenkant van een oven heeft gezien. Het wordt namelijk klaargemaakt in de magnetron en daarom is de kip eerder gekookt dan geroosterd. Een ander broodje dan maar?

McDonald’s
McDonald’s, wie komt er niet? Maarre, wat je ook bestelt: volgens een medewerker kun je beter geen kipburgers of Filet of Fish bestellen, want deze zijn alles behalve vers. Ze zouden heel lang op de warmhoudplaat blijven liggen, omdat ze minder populair zijn… Zijn tip: wil je een verse burger, zeg dat dan tijdens het bestellen.

Pizza restaurants
“Bestel nooit een kleine pizza”, zeggen de medewerkers. Hiermee word je bijna altijd opgelicht met de prijs. En als je voor een grotere pizza in principe toch minder betaalt, dan kun je net zo goed altijd een grote bestellen toch? Win-win.

Lees ook: Dit McDonald’s nieuws is het leukste wat je vandaag zult lezen

Bron: Reddit Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook