Sylvie Meis openhartig over scheiding met Rafael van der Vaart

Het is alweer drie jaar geleden dat Sylvie Meis en Rafael van der Vaart een punt achter hun huwelijk hebben gezet....

Het is alweer drie jaar geleden dat Sylvie Meis en Rafael van der Vaart een punt achter hun huwelijk hebben gezet. Maar pas nu heeft de presentatrice pas echt openhartig over de moeilijke tijd gepraat.

Muur

In de zomertalkshow van Linda de Mol is Sylvie openhartiger dan ooit over haar huwelijk met Rafael en de spraakmakende scheiding.

Tijdens oud en nieuw 2012 ging het fout. Een ruzie liep totaal uit de hand en Rafael zou Sylvie geslagen hebben. Ze vergaven elkaar, maar na zeven gelukkige jaren samen, was het huwelijk wel over.

Sylvie weigerde jarenlang persoonlijke interviews te geven. “Ik had het gevoel dat iedereen pakte wat hij wilde van mijn leven. Alle informatie werd er maar ingegooid.” Zo voelt ze zich nu niet meer. “Die muur is weg. Ik voel me helemaal goed met mijn nieuwe leven.”

Onwaardig einde

Maar wat is er gebeurd tussen Sylvie en Rafael? “Het niet werken van een huwelijk kan iedereen overkomen. Wat ik als falen ervaar, is hoe het in de media is losgebarsten en dat we dat hebben toegestaan als paar. Het was een mooi huwelijk met een onwaardig einde. Ik weet waarom het mis ging, maar dat zijn persoonlijke dingen.”

Kapot

Daarna volgde een moeilijke tijd. “Iedereen die van mij hield was er kapot van. Het onwaardige einde zal ik mijn hele leven bij mij dragen. Ik ben mijn naïviteit kwijtgeraakt. Als je opgevoed bent met eerlijkheid en je denkt dat mensen zo zijn, ja, dat ben ik kwijtgeraakt.”

Maar dat betekent niet dat ze het vertrouwen in de liefde is verloren. “Als de tijd er rijp voor is, zal het heus wel weer gebeuren.”

Lees ook: Sylvie Meis vindt opnieuw liefdesgeluk

Bron: Linda’s Zomerweek, AD, Beeld: ANP

Laatste nieuws