MTV VMA’s 2016: De meest opvallende momenten

De uitreiking van de MTV Video Music Awards was ook dit jaar weer een spektakel. Het was een avond vol opmerkelijke look...

De uitreiking van de MTV Video Music Awards was ook dit jaar weer een spektakel. Het was een avond vol opmerkelijke looks, onverwachte momenten en geweldige optredens. Gemist? Kijk mee!

Beyoncé verbreekt record

Beyoncé was dé grote winnares van de avond en heeft zelfs het record gebroken bij de VMA’s. Zo nam de wereldberoemde zangeres maar liefst 24 awards mee naar huis, waaronder eentje voor beste video onder de vrouwelijke artiesten voor de clip Hold Up.

De dansmoves van Frankie Grande gaan viral

Stilzitten terwijl er zoveel geweldige artiesten optreden? Als het aan Frankie Grande ligt niet! De 33-jarige broer van zangeres Ariana Grande ging tijdens de VMA’s helemaal los. Zijn dansmoves gingen binnen no time viral, aangezien hij zowat de enige in het publiek was die het echt naar zijn zin leek te hebben.

Drake doet romantische onthulling

Er gaan al langere tijd geruchten dat Drake en Rihanna een oogje op elkaar hebben en tijdens de VMA’s werd dat alleen maar duidelijker. Zo onthulde de rapper dat hij al 7 jaar (!) verliefd is op de zangeres voordat hij haar een award mocht overhandigen. Natuurlijk werd het publiek helemaal wild en schreeuwden ze dat de twee elkaar moesten kussen. En dat deed hij!

Ally Brooke struikelt op het podium

Elke jaar is er wel een celeb die struikelt over haar eigen jurk en dit jaar was dat niemand minder dan Ally Brooke van Fifth Harmony. De meidengroep mocht de award voor Best Video Collaboration in ontvangst nemen. Toen de zangeres het podium op wilde lopen, bleef haar hak hangen in haar jurk. Oops!

De strakke broek van Nick Jonas

Het was niet het optreden van Nick Jonas wat de aandacht trok tijdens de awardshow, maar zijn strakke leren broek. Of nou ja, wat er zichtbaar was in zijn broek… Laten we zeggen dat het weinig aan de verbeelding over liet.

Bron: HollywoodLife, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws