Grazia’s top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Meisje verandert alle Instagram-bijschriften nadat vriend vreemdging

Als een relatie op de klippen loopt is dat natuurlijk altijd naar en zeker als blijkt dat één van de twee is vreemdgegaan. Dat je dan niets liever wil dan die persoon volledig uit je leven bannen is begrijpelijk, maar deze vrouw besloot het anders aan te pakken.

2. Vrouw overwint anorexia door Tinder

Er bestaat een kans dat jij jouw nieuwe liefde via Tinder vindt, maar wist je dat het kan ook leiden tot gratis etentjes, een hereniging tussen familieleden of het spontaan tegenkomen van celebs? Ook voor Laura Bardsley had het swipen onverwachte gevolgen. De dating-app hielp haar op de juiste weg naar een gezonde levensstijl.

3. Gezinsuitbreiding voor Beyoncé

Is het een broertje of een zusje voor Blue Ivy? Hoewel er vaak geruchten rondgaan over een mogelijke baby pump, breidt Beyoncé haar familie uit met iets dat ehh, veel zachter is…

Laatste nieuws

Zie ook