Patricia Paay onthult wie haar nieuwe liefje is

Patricia Paay liet onlangs weten weer helemaal happy te zijn in de liefde. Ze hield haar nieuwe vlam nog even voor zichz...

Lees ook

Patricia Paay liet onlangs weten weer helemaal happy te zijn in de liefde. Ze hield haar nieuwe vlam nog even voor zichzelf, maar laat nu weten wie de gelukkige is.

Oude villa

Eerder liet ze al weten dat het om een oude bekende ging. Media speculeerden meteen dat het om Adam Curry ging, met wie ze eerder jarenlang getrouwd was. Maar niets is minder waar. De nieuwe vriend van La Paay is Robbert Hinfelaar, bevestigt de zangeres aan Shownieuws.

De 32-jarige vader van twee zoons was afgelopen week samen met Patricia in de oude villa van haar en Adam Curry. De diva en haar nieuwe lover konden samen herinneringen ophalen in de villa, want ook voor Robbert is het huis geen onbekende plek.

Schoonouders

De villa is destijds door de familie Curry-Paay verkocht aan de ouders van Robbert. Patricia ontmoette afgelopen week haar schoonouders in dit huis, waar het hele gezelschap vast en zeker mooie herinneringen aan heeft. “I’m a lucky girl”, zegt Patricia als laatste tegen Shownieuws en we wensen de love birds dan ook heel veel geluk toe!

Lees ook: Patricia Paay onthult de echte reden achter de breuk met Maurice

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook