Maker van Grease reageert op bizarre theorie

De film Grease... Zeg nou eerlijk; wie heeft 'm nog nooit gezien? Waarschijnlijk kun jij alle zoetsappige liedje meezing...

Lees ook

De film Grease… Zeg nou eerlijk; wie heeft ‘m nog nooit gezien? Waarschijnlijk kun jij alle zoetsappige liedje meezingen en de rest van de film zowat dromen. Toch ging deze week wel een hele bizarre theorie viral, die je met heel andere ogen naar de feel good film laat kijken. Het verhaal zou namelijk slechts een droom zijn. De grote vraag was ook: is het waar of niet? Een van de makers van de film geeft antwoord!

De theorie

Reddit-gebruiker Atomicbolt deelde zo’n drie jaar geleden een heel bizarre fan-theorie, maar hij werd afgelopen week weer opgepikt en ging helemaal viral. Hij claimde namelijk dat Grease slechts een droom was. Zijn theorie begint met het nummer Summer Nights waarin Danny het volgende zingt: “She swam by me she got a cramp. I saved her life she nearly drowned.”

Volgens de filmliefhebber is het Danny echter niet gelukt om Sandy te redden. De blondine raakte in een coma en de hele film was een droom die ze had voor ze het leven liet. Het nummer Sandra Dee, waarin Sandy zingt: “Goodbye to Sandra Dee” is voor meerdere Reddit-gebruikers extra bevestiging dat Sandy het inderdaad niet heeft gehaald.

De waarheid

De theorie ging het hele internet over en bereikte ook de schrijver van het originele boek en de musical. De man, genaamd Jim Jacobs, liet aan TMZ weten dat het linkklare onzin is en reageerde fel op de beweringen over Grease. Zo zou degene die de theorie bedacht niet helemaal goed bij z’n hoofd zijn. Daarnaast laat hij weten dat Sandy gewoon leefde, ondanks het feit dat er wat verschillen zijn tussen het boek en de film.

Lees ook: 10 Dingen die in de film Grease die jou nooit zijn opgevallen

Bron: TMZ, Beeld: Twitter

Laatste nieuws

Zie ook