Victoria’s Secret houdt jaarlijkse show dit keer in Parijs

Twee jaar geleden werd de spectaculaire show al dichterbij huis gehouden, namelijk in Londen. Dit jaar zullen de Victori...

Lees ook

Twee jaar geleden werd de spectaculaire show al dichterbij huis gehouden, namelijk in Londen. Dit jaar zullen de Victoria’s Secret Angels wederom terugkeren naar Europa.

Retourtje Parijs

Jaarlijks vliegen Angels als Romee Strijd, Adriana Lima en Lily Aldridge de wereld over om in de mooiste lingerie de catwalk te betreden. Van Cannes tot Miami en van Los Angeles tot New York City. En zo was het in 2014 de beurt aan Londen. Zojuist is ook de locatie van dit jaar bekendgemaakt. Je zult in november een retourtje naar Parijs moeten boeken om iets van het lingeriefestijn mee te kunnen krijgen.

Het is nog niet bekend waar de show precies zal plaatsvinden en welke artiesten er komen optreden. Want jawel, naast een loopje over de catwalk met de meest spectaculaire vleugels, is er ook nog tijd voor een dansje. Geen tijd om naar de Franse hoofdstad te gaan? Dan zal de show in december op de buis te bewonderen zijn.

Lees ook: Dit kost een ticket voor de Victoria’s Secret show

Bron: Vogue, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook