Vriendin van Sylvie haalt uit naar Sabia in tv-programma

Sabia Boulahrouz  heeft al zoveel kritiek over zich heen gekregen, dat ze inmiddels een dikke olifantenhuid heeft g...

Lees ook

Sabia Boulahrouz heeft al zoveel kritiek over zich heen gekregen, dat ze inmiddels een dikke olifantenhuid heeft gekweekt. Ook nu heeft ze er weer flink van langs gekregen. Na haar dansoptreden in Dance Dance Dance werd ze hard aangepakt en het desbetreffende jurylid blijkt ook nog eens een goede vriendin van Sabia’s rivale Sylvie te zijn.

It takes two to tango

Sabia doet samen met danspartner Leonard Freier mee aan de Duitse versie van Dance, Dance, Dance. Na hun optreden kreeg het danskoppel commentaar van de jury en dat was niet helemaal wat ze verwachtten. “Als ik alleen jouw prestatie moet beoordelen, zou ik je een acht geven. Maar jullie zijn met zijn tweeën en dat is ook het probleem” gaf de 26-jarige Sophia Thomalla als commentaar richting Leonard.

Kritiek

Al eerder was het gerucht dat Sabia en Sophia niet goed door één deur kunnen, maar de ex-BFF van Sylvie reageerde op met de woorden “Ik wijd me liever aan mijn danstraining”. Deze keer besloot ze zich niet in te houden. “Met zulke kritiek kan ik natuurlijk weinig. Als je zegt: Dit of dat deel heb je niet goed gedaan, daar heb ik iets aan. En dan wil ik dat ook proberen te veranderen”, reageert Sabia. Ook zegt ze dat Sophia alleen tegen Leonard sprak en dat het min of meer overkwam dat Sabia zijn probleem is.

Steun

Jurylid Sophia zegt haar commentaar niks te maken heeft met haar vriendschap met Sylvie. “Als ik vind dat iemand niet zo goed is als de ander, krijgt diegene ook een slechtere beoordeling. Als je nu eenmaal niet zo veel talent hebt”, aldus Sophia. Gelukkig voor Sabia krijgt ze veel steun van haar followers en dat zal haar misschien nog wel meer doen dan het harde commentaar van Sophia.

Lees ook: Sabia verschijnt na lange tijd weer op de rode loper

Bron: Telegraaf Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook