Zien: De dubbelganger van Geordie Shore’s Chloe

De Geordie Girls zijn de afgelopen jaren flink veranderd. Kijk maar naar Chloe Ferry, die meerdere keren een bezoekje br...

Lees ook

De Geordie Girls zijn de afgelopen jaren flink veranderd. Kijk maar naar Chloe Ferry, die meerdere keren een bezoekje bracht aan de plastisch chirurg en steeds meer op Kylie Jenner begint te lijken. Maar ondanks alle ingrepen en haar opvallende look, heeft de Geordie Shore-ster een look-alike. De overeenkomsten tussen de twee zijn bijna eng.

Look-alike

Chloe ontving een berichtje via Twitter van een model genaamd Amber. Het meisje stuurde een foto van zichzelf naar de realityster en schreef daarbij: “Kunnen we een tweeling zijn xxx.” Het duurder echter niet lang voor men daaraan ging twijfelen en ook Chloe bevestigde de overeenkomsten. De brunette deelde de sexy foto van haar look-alike en schreef erbij: “Ik dacht dat ik dit was. Ik moest twee keer kijken”

Enne, net als Chloe is ook Amber dol op plastische chirurgie. Zo deelde ze een foto waarop ze liet zien dat ook zij een neuscorrectie heeft ondergaan. Één ding is zeker: de twee lijken als twee druppels water op elkaar. Zie jij wie wie is?

Lees ook: Vicky uit Geordie Shore niet meer te herkennen

Bron: DailyStar, Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook