Brad Pitt ‘reageert’ op beschuldigingen kindermishandeling

Na het nieuws over de scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie kwam gisteren kwam naar buiten dat de acteur verdacht zo...

Lees ook

Na het nieuws over de scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie kwam gisteren kwam naar buiten dat de acteur verdacht zou worden van kindermishandeling. Zo zou hij volgens TMZ afgelopen week volledig door het lint zijn gegaan. Een vriend van Brad laat weten wat zijn reactie op de beschuldigingen is.

Privé vliegtuig

Brad zou één van zijn zes kinderen geslagen hebben tijdens een vlucht in een privé-vliegtuig op 14 september. Volgens bronnen was de acteur dronken aan boord en zou hij zowel verbaal, als fysiek agressief zijn geweest tegen zijn kroost. Zelfs na de landing kwam de Hollywoodster niet tot bedaren en probeerde hij de landingsbaan te ontvluchten in een van de brandstofwagens. Dit incident zou één van de redenen voor Angelina zijn om de scheiding aan te vragen.

Beschuldigingen

Een goede vriend van de acteur zegt tegen Page Six: “Brad heeft laten weten dat hij de kinderen of Angelina nooit mishandeld heeft. Hij heeft wel geschreeuwd naar één van de kinderen tijdens een discussie die tijdens de vlucht plaatsvond, maar hij heeft het kind nooit aangeraakt. Brad ontkent alle beschuldigingen van ongepast gedrag.” Ook vermeldt zijn buddy dat Angelina alles tegen de acteur zou gebruiken om hem weg te houden van de kinderen.

Wil je alles over de exit van Brangelina even op een rijtje hebben? Klik dan hier!

Bron: Radar Online Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook