Zo ziet het zusje van Demi Lovato er tegenwoordig uit

Als je de naam Juanita Solis hoort, gaat er dan een belletje rinkelen? Bij fans van de serie Desperate Housewives&n...

Lees ook

Als je de naam Juanita Solis hoort, gaat er dan een belletje rinkelen? Bij fans van de serie Desperate Housewives vast wel. Juanita, gespeeld door Madison De La Garza, was de stiefdochter van Gabrielle Solis, gespeeld door Eva Longoria en ze voldeed niet helemaal aan de hoge verwachtingen van haar oppervlakkige moeder. Madison is inmiddels 14 jaar oud en ziet er helemaal niet meer zo uit als haar personage in de serie.

Healthy is the New Skinny

Drie jaar na het laatste seizoen van de serie is Madison het uithangbord van de beweging ‘Healthy is the New Skinny’, die jonge meisjes een realistisch lichaamsbeeld wil geven. “Het is zo moeilijk geweest en het is nog altijd moeilijk, maar ik ben sterker geworden. Het is moeilijk om rollen te vinden die bij mijn lichaam passen: ik ben niet geschikt om het magere, mooie meisje te spelen.”

Maar Madison voelt zich wel goed in haar vel nu: ze doet aan aerial gymnastiek en focust op een gezond lichaam. “Mooi en perfect zijn stomme woorden. Ik wil alle tieners vertellen dat ik niet perfect hoef te zijn, maar ik ben ook niet dik. Ik zit in het midden, ik ben mezelf.” Haar zus Demi Lovato, die zich inzet tegen body shamers, is in ieder geval apetrots op haar zusje! Bekijk Madisons transformatie hieronder.

2009 – 2012 – 2015

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook