Kim Feenstra over haar nieuwe liefde

Kim Feenstra won tien jaar geleden Holland’s Next Top Model. Het rebelse model staat deze week in de Grazia en vert...

Lees ook

Kim Feenstra won tien jaar geleden Holland’s Next Top Model. Het rebelse model staat deze week in de Grazia en vertelt daar openhartig over de afgelopen jaren én de toekomst. “Ik ben er nu wel aan toe om me te settelen.”

Liefde

Kim heeft het liefdesgeluk weer gevonden, laat ze in de nieuwe Grazia weten. “Er is nu iemand in mijn leven met wie ik het heel erg leuk heb. Waarvan ik denk dat hij mij aankan en mij rust kan brengen. Ik ken hem al langer, alleen is onlangs de vonk pas overgesprongen”, vertelt ze. “Maar ik ga nu niet zeggen dat ik verliefd ben. Als het echt een relatie wordt, ziet iedereen dat vanzelf wel. Ik ben vooral heel gelukkig op dit moment, dat vind ik het belangrijkste.”

Droomman

Waar Kim op valt? “Hij moet sterk en stabiel zijn. Ik moet hem niet kunnen overrulen of overshinen. Ik zoek een soulmate waar ik één mee kan zijn.” Maar ze begrijpt ook dat ze heus niet de makkelijkste is. “Ik snap eerlijk gezegd soms niet dat iemand met mij kan leven. vooral omdat ik heel erg onafhankelijk ben. Ik ben een sterke vrouw.”

Kinderen

Hoewel de liefde nog pril is, heeft Kim al grote plannen. “Ik ben wel toe aan een gezinnetje. Eindelijk wat rust. Ik denk dat ik pas écht rustiger word wanneer ik kinderen krijg, want dan heb ik verantwoordelijkheid voor een minimensje.”

Groot verlies

Het populaire model heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt. Zo verloor ze plotseling haar vriend Joshua in 2008, toen hij tijdens een ruzie werd neergestoken. “Zijn foto staat altijd in mijn huis en neem ik overal mee waar ik ben. Ik heb nog goed contact met zijn familie. Zijn kinderen zijn best vaak bij mij, ik ga nog met ze op vakantie. Zo houd ik hem dicht bij mij. Je leert omgaan met het verdriet, dat is iets anders.”

Je leest het hele interview in de nieuwe Grazia, die vanaf morgen in de winkels ligt.

Lees ook: Kim Feenstra en Sylvia Geersen laten sexy kant zien

Laatste nieuws

Zie ook