Bruid doet een schokkende ontdekking over kersverse echtgenoot

Een 24-jarige vrouw uit Miami, Florida – die anoniem wenst te blijven – stapte onlangs in het huwelijksbootje met de man...

Lees ook

Een 24-jarige vrouw uit Miami, Florida – die anoniem wenst te blijven – stapte onlangs in het huwelijksbootje met de man van haar dromen. Maar niet veel later deed ze een schokkende ontdekking over haar hubby.

Déjà vu

De vrouw leerde de 68-jarige miljonair op een datingwebsite kennen. “Toen ik haar foto’s zag, kreeg ik een vreemd onderbuik-gevoel. Als of we elkaar al eerder hadden ontmoet; een heuse déjà vu”, vertelt de man aan de Florida Sun Post. “Tijdens onze eerste ontmoeting klikte het dan ook meteen.” Niet veel later sloeg de vonk over en enkele maanden later gaven ze elkaar het ja-woord. Aan hun wittebroodsweken kwam abrupt een eind toen de vrouw een schokkende ontdekking deed over haar kersverse echtgenoot.

De vrouw in kwestie bladerde door een van zijn fotoalbums. Op één van de foto’s herkende ze plots haar vader. En toen kwam de klap: haar echtgenoot was eigenlijk haar grootvader. What?! De man had na zijn gestrande huwelijk geen contact meer gehad met zijn zoon en ze hebben het nooit echt over familie gehad. Ondanks de ontdekking heeft het koppel besloten samen te blijven. “Onze band is zo sterk dat zelfs zoiets ons niet uit elkaar kan drijven”, besluit de vrouw.

Lees ook: Man laat vrouw volgen en doet schokkende ontdekking

Bron: Florida Sun Post, Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook