Amanda Balk hield fans lange tijd voor de gek

Amanda Balk debuteerde afgelopen maand niet één, maar twee gloednieuwe looks. De realityster verruilde haar donkere mane...

Lees ook

Amanda Balk debuteerde afgelopen maand niet één, maar twee gloednieuwe looks. De realityster verruilde haar donkere manen voor platinablonde lokken en niet veel later ging ze door het leven met granny hair. De reacties waren gemengd op haar nieuwe hairdo, maar het overgrote deel van haar fans vond dat Amanda er beter uitzag met haar donkere haar. Maar is er goed nieuws!

Zonde

De 28-jarige realityster heeft niet écht een Kylie Jenner gedaan en haar haren blond geverfd; ze bleek al die tijd een lace wig te dragen. Op Instagram deelt ze een video met haar volgers waarin haar donkere haren weer te zien zijn. "I did not paint my hair blond, it is a lace wig", leest het bijschrift.

Plastic Fantastic

Het ex-liefje van Afrojack is de afgelopen jaren flink veranderd. Amanda is niet vies van plastische chirurgie en lijkt zich langzaamaan te transformeren tot een Kardashian-telg en vooral Kim lijkt haar grote voorbeeld. Voor haar deelname aan de Gouden Kooi had de reality-ster nog weinig aan zichzelf laten verbouwen, maar dit is nu wel anders. Aan Grazia deed ze destijds haar verhaal. "Iedereen heeft andere prioriteiten. Een mooi uiterlijk is een van de dingen waar ik dolgelukkig van word. Ik train hard voor mijn billen en ben er blij mee. Ze zijn niet te groot, niet te klein maar wel lekker rond en tight." Haar billen zijn niet het enige waar ze trots op is. "Negen jaar geleden heb ik mijn borsten laten vergroten. Deze zomer ben ik opnieuw onder het mes gegaan. Ik heb meteen een maatje meer genomen, dat moest echt na mijn zwangerschap. Ze moeten er natuurlijk wel een beetje strak in zitten", legde Amanda uit. Ook aan haar gezicht heeft ze gesleuteld. Je kunt goed zien dat haar lippen een groeispurt hebben gekregen, en ook haar wenkbrauwen hebben een transformatie ondergaan. Benieuwd hoe ze er vroeger uitzag? Lees dan gauw verder.

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook