Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten...

Grazia's Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2016.

Eureka Shoes opent pop-up store in Amsterdam

Dit weekend opent het van origine Portugese merk een gloednieuwe pop-up store in het centrum van Amsterdam. Voor merken als Filipe Sousa en Miss Julia zit je hier helemaal goed. De schoenen zijn van hoge kwaliteit en de prijzen liggen tussen de €99,- en €249,-. Ook nog een leuk weetje: de schoenen worden in dezelfde fabriek gemaakt als merken als Isabel Marant en Lanvin. Ze krijgen dus dezelfde kwaliteits-checks als deze high-end merken. Vanaf vandaag kun je er terecht, dus ben je nog op zoek naar nieuwe schoenen voor de herfst? Dan moet je hier zeker even langsgaan Enne.. Alleen dit weekend krijg je van 10:00 uur tot 17:00 uur 20% korting!

Waar: Hobbemastraat 9, Amsterdam

Wanneer: tot eind december. De korting is zaterdag 8 en zondag 9 oktober geldig

Het centrum van Eindhoven krijgt er een Monki bij

Ben jij fan van de kleding, schoenen én accessoires van Monki, maar woon je in het zuiden van het land? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want de modeketen opent vrijdag 7 oktober een vestiging in Eindhoven. En op de dag van de opening hebben ze ook nog iets speciaals voor de klanten in petto. De hele dag trakteren zij op snoep en krijg je ook nog eens 20% korting bij de kassa. Tenminste, als je even lief lacht naar de verkoopster.

Waar: Rechtestraat 55, Eindhoven

Wanneer: Vanaf vrijdag 7 oktober

Dutch Sustainable Fashion Week

Bij dit concept draait alles om duurzame mode. Door middel van diverse events door heel Nederland willen ze duurzame mode beter zichtbaar maken. Honderden multi-brand stores werken samen met diverse merken en ontwerpers om inspirerende verhalen te vertellen achter duurzame kledingstukken via promotiemateriaal. Meer dan 400 winkels doen mee en op vrijdagavond 7 oktober is The Circular Fashion Show in het WTC in Amsterdam te vinden. Benieuwd welke winkels er allemaal meedoen? Kijk dan snel op de website!

Waar: Door heel Nederland

Wanneer: Vrijdag 7 t/m zondag 16 oktober

Website: www.dutchsustainablefashionweek.nl

Beeld: YouTube, Istock