De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: eitheryou love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: eitheryou love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner vertelt waarom ze lipfillers nam

Hoewel de hype nu wat bekoeld is, zijn Kylie’s lippen lange tijd hot topic geweest. Ze onthulde eerder dat ze onzeker was over haar natuurlijke lippen, maar trad niet in detail. Dat doet ze nu wel in een interview met Complex. “Een jongen waarmee ik had gezoend zei: ‘Je lippen zijn heel smal, maar je kunt goed zoenen. Dat had ik niet verwacht’. Het was zo onaardig. Vanaf toen had ik het gevoel dat alle mannen naar mijn lippen keken. Ik dacht dat niemand ooit nog met me zou willen zoenen”, vertelt ze. Op de vraag waarom ze zo lang bleef ontkennen dat ze haar lippen had laten opspuiten, antwoordt ze: “Ik was nog niet eens 17. Ik was bang dat fans en hun moeders me voor gek zouden verklaren. Ik wilde geen slecht voorbeeld zijn.”

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Video opgedoken van Kim in appartement na de overval

Er is een video opgedoken van Kim Kardashian enkele momenten na de gewapende overval in Parijs. Met een deken om zich heen geslagen is ze op de bank met haar mobiel bezig. Om haar heen wemelt het van de politiemannen die het appartement doorzoeken. Grote kans dat Kanye binnenkort een klopjacht opent, want de video is door iemand gemaakt die samen met haar en de politie aanwezig was in het appartement.

Laatste nieuws

Zie ook