Hier is cola allemaal WEL goed voor

Laten we het maar eerlijk zeggen: "cola is slecht voor je." Uit verschillende onderzoeken is dan ook gebleken dat het ee...

Lees ook

Laten we het maar eerlijk zeggen: “cola is slecht voor je.” Uit verschillende onderzoeken is dan ook gebleken dat het een hoop met je lichaam doet, maar naast dat je het drankje kunt drinken kan je er nog een hoop andere dingen mee doen. Zo is al gebleken dat wanneer je je haren wast met cola dit wonderen verricht, maar je kunt nog veel meer met cola doen.

Wondermiddel

1. Nooit meer ijskrabben
De winter periode komt er weer aan en alle automobilisten weten hoe vervelend het is om in de ochtend eerst nog je voorruit ijsvrij te maken, maar vanaf nu hoef je niet meer te krabben, want cola is de oplossing. Het werkt namelijk voor het ontdooien van een bevroren voorruit. Breng de cola royaal aan, even wachten en tadaaa.

2. Geen vlekken meer
Vergeet dure wasmiddelen en vetverwijderaars, want die vetvlek kan je ook met cola uit je kleren krijgen. Wrijf een beetje cola over de vlekken in je kleding, even laten intrekken en dan de wasmachine in.

3. Weg, hik
Heb je de hik? Het enige wat je hoeft te doen is een slok cola nemen en weg is ‘ie.

4. Schoon toilet
Giet wat cola in het toilet en laat het even intrekken. Doortrekken en je wc is nog nooit zo schoon geweest.

5. Nooit meer misselijk
Ben je misselijk of heb je last van je maag? Je raadt het al: Cola is je redder in nood.

6. Aangebrande pannen
Heb je even niet opgelet tijdens het koken en is nu de bodem van je pan aangebrand? Giet er wat cola in, laten weken en daarna gewoon afwassen.

Laten we het maar gewoon zeggen: “Cola is een wondermiddel.”

Lees ook: Ai! Cola heeft een shocking effect op zijn geslachtsdeel

Bron: Libelle Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook