Kraantje Pappie onthult echte reden van vertrek Expeditie Robinson

Elke week is het weer spannend welke BN’er weggestemd wordt en de afvalrace op het onbewoonde eiland moet verlaten. Daar...

Elke week is het weer spannend welke BN’er weggestemd wordt en de afvalrace op het onbewoonde eiland moet verlaten. Daarom was iedereen zo verbaasd toen Kraantje Pappie zélf besloot om met Expeditie Robinson te stoppen.

Onverwachte wending

Vorige week kreeg kamp Zuid dan eindelijk de mogelijkheid om iemand weg te stemmen. Om het voor anderen makkelijk te maken, offerde Kraantje Pappie slash Alex van der Zouwen zich op. De rapper had geen reden meer om te blijven en wilde graag naar huis gaan. In tegenstelling tot wat iedereen verwachtte, werd Jay-Jay weggestemd en hoefde Alex nog niet naar huis.

Toch zag hij het niet zitten om een moment langer op het eiland te blijven en besloot zelf op te stappen. “Als Alex iets echt niet leuk vindt, dan stopt hij ermee”, zei goede vriend Jay-Jay. Maar er blijkt meer achter de reden van zijn vertrek te zitten.

Album

Kraantje Pappie verliet niet ‘zomaar’ het eiland. De rapper heeft de echte reden van zijn vertrek aan Radio 538 verteld. Alex geeft toe dat hij veel last had van heimwee, maar dat niet alles was. “Ik wist natuurlijk al een poosje dat ik naar het eiland zou gaan, en toen had ik er geen problemen mee. Ik had nog veel tijd om aan m’n album te werken. Ik ga weg, kom terug en werk verder aan het album. Maar in het begin lukte het allemaal nog niet. Waar het op neerkomt; ik zat op het eiland en ik zat de hele tijd met m’n hoofd thuis en dacht ‘kut, ik kan hier eigenlijk helemaal niet zijn’. Al met al, Kraantje Pappie wilde gewoon zijn werk op de eerste plek zetten.

Lees ook: Anna Nooshin haalt uit naar Estelle Cruijff

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws