Kanye onthult waarom North West en Blue Ivy niet met elkaar spelen

Kanye West liet tijdens een concert weten dat hij niet blij is met de reactie van zijn vriend Jay Z, toen bekend werd da...

Lees ook

Kanye West liet tijdens een concert weten dat hij niet blij is met de reactie van zijn vriend Jay Z, toen bekend werd dat Kim Kardashian in Parijs was overvallen. Maar dat blijkt niet het enige te zijn wat hem dwarszit.

Overval

De rapper ging tijdens een show in Seattle behoorlijk los en riep: “Bel me niet na de overval om te vragen hoe het gaat. Wil je weten hoe ik me voel? Kom dan bij me thuis”, zei de rapper op het podium. Zijn woorden waren duidelijk gericht aan zijn buddy Jay Z, die volgens hem niet de moeite had genomen om het gezin West thuis te bezoeken. Maar daarmee was Kanye nog niet klaar. Zo riep hij ook dat zijn kinderen North en Saint nog nooit met de 4-jarige Blue Ivy hebben gespeeld. Dat vind hij vreemd aangezien hun vaders goede vrienden zijn.

Album

Het blijkt dus dat de twee al langere tijd weinig tot geen contact hebben met elkaar. De rappers zouden samen met Drake een album opnemen, maar op het laatste moment besloot Jay Z zich terug te trekken. Volgens Kanye zou dit alles te maken hebben met de streaming app Tidal, waar Jay Z de owner van is. En gezien het album van Drake via Apple Music zou worden gestreamd, leek het Jay Z geen goed idee om er aan mee te doen. Aiii!

Dat Kanye er echt mee zit laat hij duidelijk merken tijdens zijn show. “Dit doet me echt pijn! Elke keer als ik optreed en het nummer ‘N***** in Paris’ zing, denk ik hieraan. Ik denk aan de muziek, de kunst, de fans. Hoe hard wij gingen.” Zou dit nog goed komen?

Lees ook: Beyoncé niet blij met optreden Kanye West

Bron: Daily Mail Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook