Er komen nieuwe emoji’s aan!

Ben jij altijd enthousiast met het gebruiken van emoji’s? Dan is er goed nieuws, want het bedrijf die ze maakt heeft bev...

Lees ook

Ben jij altijd enthousiast met het gebruiken van emoji’s? Dan is er goed nieuws, want het bedrijf die ze maakt heeft bevestigd dat er een hele reeks aan nieuwe emoticons aankomt.

Zeemeermin

Het bedrijf Unicode gaat naar verluidt in November kijken naar de meest aangevraagde emoji’s en deze zullen uiteindelijk in 2017 worden gelanceerd. Sommige emoji’s worden sowieso geproduceerd. Naast emoji’s als een zeemeermin en een egel, is er ook goed nieuws voor de kersverse moeders onder ons.

Borstvoeding

Het idee kwam van verpleegster Rachel Lee van de University College of London Hospital. Tegen de Huffington Post vertelde ze dat ze hoopt dat de emoji onder andere meehelpt aan het breken van de negativiteit rondom het geven van borstvoeding in het openbaar. “Als het helpt om door de emoji mensen erover te laten discussiëren en mensen elkaar gaan steunen, dan is het de moeite waard!”, aldus Rachel. Volgens Unicode zou het voor de drukke moeders ook een stuk makkelijker zijn om op deze manier even snel te laten weten dat ze borstvoeding aan het geven zijn en dus niet kunnen terug appen of smsen.

Lees ook: Een moeder besloot haar borstmelk onder de microscoop te leggen…

Bron: Daily Mail Beeld: Twitter, Istock

Laatste nieuws

Zie ook