Kleine Gracie uit The Nanny is all grown up

Hoewel kinderjuffrouw Fran Fine alle lachers op haar hand kreeg, hadden ook de kinderen een grote rol in de serie The Na...

Lees ook

Hoewel kinderjuffrouw Fran Fine alle lachers op haar hand kreeg, hadden ook de kinderen een grote rol in de serie The Nanny. Zo ook jongste dochter Grace, die gespeeld werd door Madeline Zima. De laatste aflevering van de tv-show is alweer ruim 17 jaar geleden, dus wij willen weten: wat doet ze nu en hoe ziet ze eruit?

Toen & nu

De actrice is inmiddels 31 jaar oud, maar ondanks dat ze wat ouder is geworden, is ze maar weinig veranderd. Madeline werd met haar rol als Grace ‘Gracie’ Sheffield in één keer bekend bij het grote publiek en ook na de serie bleef ze actief als actrice.

Zo speelde ze onder andere de boze stiefzus Brianna van Hilary Duff in de film A Cinderella Story. Naast acteren heeft Madeline ook nog een andere passie, namelijk schrijven. Samen met haar twee zussen Vanessa en Yvonne heeft ze een eigen blog op Tumblr waar ze verhalen en gedichten voor schrijft. Benieuwd hoe de actrice er nu, 17 jaar later, uitziet? Bekijk dan de foto’s hieronder!

Lees ook: Zo ziet de jonge Regina George uit Mean Girls er nu uit

Bron: Tumblr, Life & Style, IMDb Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook